חדשים במטבח האיטלקי?

זו תהיה מלכודת מאד גדולה להסביר לחובבי אוכל איטלקי ומסעדות איטלקיות, מה זה אוכל איטלקי ואיך הוא אמור להיות מוגש, מתי ובאילו כלים. הסיבה פשוטה - המגוון הרחב של המטבחים המקומיים הפרוסים לאורכה ורוחבה של ארץ המגף, מביאים איתם שיטות, חומרי גלם ותוצרים שונים ומגוונים לא פחות.

כל התורה על רגל אחת במטבח האיטלקי הוא מה שלפני הפסטה, מה שלצד הפסטה ומה שאחרי הפסטה. אחרי הפסטה, נמצא גבינות עשירות ועוגות חורפיות מפנקות, מתוקות להחריד או מאוזנות להפליא. בזמן הפסטה, נמצא שלל רטבים מלווים, עם ירקות, עם בשר, עם דגים ופירות ים - כל מה שתרצו כמעט, הולך. לפני הפסטה, ה'אנטי-פסטי' הידוע, יכלול ירקות שורש לרוב, שעועיות למינהן ולעיתים גבינות ובשר נקניק איכותי.

המטבח האיטלקי הוא עבורכם מה שמשך אתכם לחקור אותו, לקרוא עליו ולחפש עוד ועוד מסעדות עם מטבח איטלקי עשיר. שתפו ותהנו.
 
לאנשי המקצוע ומנהלי מטבח/מסעדה, אנו ממליצים להיעזר בממשק הניהול שמותאם במיוחד לתקופת הקורונה, מתנת יוניליוור >> מערכת ניהול עסק להתנסות בחינם (הכתובת: https://www.unileverfoodsolutions.co.il/chef-inspiration/better_chains_app_managing_you_bussines.html)

תגובות